Hűségprogram

Nagyra becsüljük az elkötelezettséged, legyen szó az életmódváltásodról, vagy a Gyógyfűbolt iránti bizalmadról. 

Ennek apropóján úgy döntöttünk bevezetjük a Hűségpontok gyűjtését, hogy motiváljunk az egészségtudatos életmódod melletti kitartásban, és hogy megháláljuk, ha visszatérsz hozzánk vásárolni.


Pontgyűjtés:

Minden normál áras termék árának 2%-át írjuk jóvá pontokká. Jó hír, hogy akciós termékek esetében is gyűjtheted a pontokat, de itt az ár 1%-a kerül jóváírásra. Minden termék oldalán az ár alatt találod az érte járó pontot Forintba átszámítva.

1 pont = 1 Ft

A pontjaidat minden esetben 5.000 Ft feletti kosárérték esetén tudod beváltani, és egy megrendelés alkalmával pontjaid a kosárértéked maximum 50%-át fedezhetik


Extra pontok gyűjtése:

Regisztrálj oldalunkra és mi 150 pontot írunk jóvá, a hírlevélre való feliratkozás megerősítése után szintén 150 ponttal jutalmazunk.

Plusz pontokat szerezhetsz még, ha értékelést írsz a Gyógyfűbolttal kapcsolatban:

- Google-ben írt vélemény esetén 90 pontot írunk jóvá ( eléred itt ),

- Facebook oldalunkra írt vélemény esetén 70 pontot írunk jóvá ( eléred itt ),

- A webshopban a termék adatlapján leadott vélemény után 20 pontot írunk jóvá


∗Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy a plusz pontok jóváírását csak regisztrált, hírlevélre feliratkozott vásárlóink számára tudjuk biztosítani, és csak abban az esetben, ha jól beazonosítható számunkra. Azaz a regisztráció során megadott név és e-mail cím (és ezek egyezése) alapján tudjuk szűrni a véleményeket. Minden vásárlónkhoz egy e-mail címet és nevet tudunk társítani, így kérjük a véleményeket a regisztrációkor megadott névvel és email címmel írd meg! Amennyiben nem ezeket használod, a pontok jóváírását nem tudjuk garantálni! A plusz pontok ellenőrzése és jóváírása minden hónap első és ötödik napja között történik!


Pontok felhasználása:

A pontok csak a leadott megrendelések után, a csomag elküldéséről szóló státuszértesítőnk kiküldése után kerülnek jóváírásra, így azokat a következő vásárlás alkalmával már be is válthatod.

Gyűjtött pontjaid a jóváírást követően 90 napig tudod felhasználni. A 90 nap elteltével fel nem használt pontok automatikusan törlődnek, azonban a gyűjtésük újra kezdhető. A fel nem használt pontokat nem áll módunkban ismét jóváírni.

A pontokat a Kosárban a "Megrendelés" gombra kattintás után a "Szállítási mód" kiválasztása alatt a "Felhasználom a pontokat a vásárláshoz" opciót kiválasztva teheted meg. A pontok csak akkor kerülnek levonásra, ha ezt az opciót kattintással kiválasztod! (A kuponkódhoz nem kell semmit írni!) Értelemszerűen folytasd tovább a műveletet és az "Adatok ellenőrzése" pontban látni fogod a levont pontokat, a végösszeget, és a vásárlás után újonnan járó pontjaidat is. 


Bármilyen felmerülő kérdés, kérés esetén keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Fenntartjuk a jogot, hogy a Gyógyfűbolt webshopban vezetett Hűségpont-rendszert és annak feltételeit bármikor módosítsuk.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.