drRiedl intenzív bőrpuhító arckrém száraz bőrre 50 ml

ÚJ
drRiedl intenzív bőrpuhító arckrém száraz bőrre 50 ml

drRiedl intenzív bőrpuhító arckrém száraz bőrre 50 ml



Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 490.-

3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Hatóanyagok: urea, sheavaj, búzacsíraolaj, ligetszépeolaj.


Bőrtípus: száraz, extra száraz, ekcémára hajlamos bőrre.

A bőr saját természetes vízmegkötő anyagával (urea) azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém, amely segít pótolni bőröd elveszített zsír- és nedvességtartalmát. Természetes növényi összetevői a shevaj, a búzacsíraolaj és a ligetszépe olaj segítik a könnyű és gyors felszívódást, csökkentik a száraz bőr feszülését. Rendszeres használata észrevehetően javítja a száraz, extra száraz bőr kondícióját, megelőzheti az ekcémás foltok kialakulását. Hatékonyság növelésére kombináld drRiedl szérummal. Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.


Hatóanyagok bőrre gyakorolt hatása:


Urea: mélyhidratáló, jelentős vízmegtartó képességű összetevő.


Sheavaj: bőrtápláló, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, antioxidánsokkal véd a környezet káros hatásától.


Búzacsíraolaj: antioxidáns, rugalmasító, feszesítő, tónusjavító hatású, csökkenti a bőrön keresztül történő vízveszteséget, tápláló, bőrpuhító.


Ligetszépeolaj: megakadályozza a bőr vízvesztését, kiszáradását, segíti a bőr védőrétegének helyreállítását, a bőr megújulását, hidratáló hatású. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat



Ingredients (INCI): Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Germ Oil, Urea, Stearic Acid, Glycerin, Lanolin, Oenothera Biennis Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Parfum, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Palmitate

Adatok
Gyártó
drRiedl
Cikkszám
973324
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.