drRiedl testápolás természetesen csomag

ÚJ
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag
drRiedl testápolás természetesen csomag

Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 490.-

9 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 198 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Természetes testápolás csomagunkba beletettünk minden alap terméket, amire szükség van testünk ápolásához

A csomag tartalma:

drRiedl bőrfeszesítő energizáló testápoló 250 ml
drRiedl bőrfiatalító kézkrém 100ml
drRiedl frissítő lábápoló 100 ml
drRiedl intenzív bőrpuhító arckrém 50 ml


A tetőtől talpig való ápolás lépései:

Testápolás:

A drRiedel bőrfeszesítő energizáló testápoló 250 ml természetes, aktív összetevői visszaállítják a bőr szöveteinek rugalmasságát, feszességét. A benne lévő urea gondoskodik a bőr vízfelvevő képességének növeléséről, így a bőr puhává és hidratálttá válik. Különleges bio acai bogyó kivonata hozzásegíti a bőrt az egészséges működéshez, lassítja az öregedési folyamatokat, bőröd fiatalosabbá válik. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.


Kézápolás:

A drRiedl bőrfiatalító kézkrém az olivaolaj és az afrikai karitefa gyümölcsének magjából kivont tápláló sheavaj hidratálja és rugalmasítja kezed igénybe vett bőrét. Aktív összetevője az ajurvédikus gyógyászatban is használatos medvetalpgyökér kivonat intenzív bőrfehérítő tulajdonságú, csökkenti a hiperpigmentációt okozó túlzott melaninképződést, ezáltal halványítja a májfolt, szeplő, öregségi pigment- és barnafoltokat. Rendszeres használata puha tapintású és egészséges bőrt, élénk bőrszínt eredményez.


Lábápolás:

A drRiedl frissítő lábápoló ureával (6%) gazdagított termék, mely finom puhává teszi a láb és a sarok száraz bőrét. Az afrikai karitefa gyümölcsének magjából kivont sheavaj táplálja, hidratálja lábad igénybe vett bőrét. Vadgesztenye és és orbáncfű kivonata javítja a vénák falának rugalmasságát csökkenti az ödéma kialakulásának esélyét. Borsmenta olaj tartalma hűsítő, viszketést csillapító hatású. Hatékonyságát fokozza ha egy kb 20 perces kényeztető lábáztatás után szárazra törlöd a lábfejed, majd a lábujjaktól a térd felé haladva bemaszírozod a krémet.


Arcápolás:

A drRiedl intenzív bőrpuhító arckrém a bőr saját természetes vízmegkötő anyagával (urea) azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém, amely segít pótolni bőröd elveszített zsír- és nedvességtartalmát. Természetes növényi összetevői a shevaj, a búzacsíraolaj és a ligetszépe olaj segítik a könnyű és gyors felszívódást, csökkentik a száraz bőr feszülését. Rendszeres használata észrevehetően javítja a száraz, extra száraz bőr kondícióját, megelőzheti az ekcémás foltok kialakulását. Hatékonyság növelésére kombináld drRiedl szérummal.

Adatok
Gyártó
drRiedl
Cikkszám
972898
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.