Naturcleaning Pomegranate Női tusfürdő 250 ml

ÚJ
Naturcleaning Pomegranate Női tusfürdő 250 ml

Naturcleaning Pomegranate Női tusfürdő 250 ml



Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 380.-

2 189 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Termékleírás

Gránátalma tusfürdő argán olajjal

Kezdd a bőrápolást már a tusolásnál, és vesd be ezt a különleges, argán olajos tusfürdőt, amely a nedves bőröddel érintkezve krémes, bársonyos habbá alakul át. Gyengéden tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőröd, és segít megőrizni annak természetes nedvességtartalmát.

Célunk, hogy  életfilozófiánkkal és környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Összetevők :

Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sale, Glicerin, Cocamidopropyl Betaine, Perfume,Phenoxyethanol, Argania Spinosa Oil


Használat:

Csak nyomj egy kevés tusfürdőt a fürdőszivacsodra vagy a kezedre, majd gyengéden kend szét az egész testeden, mielőtt lemosnád vízzel és élvezd az ínycsiklandóan gyümölcsös illatot!

Biztonsági figyelmeztetés:

Száraz hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó! P305+P351 - SZEMBE KERÜLÉS esetén: óvatos öblítés vízzel több percen keresztül.


Adatok
Cikkszám
721479
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.