Naturcleaning sport & outdoor hypoallergen mosógél 1 liter

ÚJ
Naturcleaning sport & outdoor hypoallergen mosógél 1 liter

Naturcleaning sport & outdoor hypoallergen mosógél 1 liter



Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 380.-

3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Termékleírás

A Naturcleaning sport & outdoor hypoallergen mosógél speciális formulája védi az anyag légáteresztő és nedvszívó funkcióját. A teafa olajnak köszönhetően hatékonyan szabadítja meg a ruhákat a kellemetlen szagoktól.
Green Brand díjas termék

Ha szeretsz sportolni és sok időt töltesz a szabadban, akkor biztosan tudod, hogy a sportruházat idővel nagyon megkopik és koszolódik.

Az NaturCleaning mosógél egy ideális választás sportruházat tisztítására! Ez a különleges mosógél a sportruházat és más aktív viseletek tisztítására lett kifejlesztve, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a szagokat, speciális formulája pedig segít megőrizni a textíliát eredeti színét, puhaságát és funkcióját.

Ez a mosógél 100%-ban természetes alapanyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a bőrödnek nem okoz problémát. Nem tartalmaz semmilyen kemikáliát vagy irritáló anyagot. Ez azért is fontos, mert a sportruházatunkat közvetlenül a bőrünkön viseljük, és fontos, hogy ne irritáljuk a bőrünket semmi káros anyaggal.

Ez a mosógél különösen hatékony a sportruházatnál, mivel természetes enzimek és a teafa olaj segítségével hatékonyan eltávolítják a verejtéket, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat, ami a sportolás során felgyülemlik. Ez a mosógél természetes, mégis hatékony tisztítási megoldás, amely megőrzi a sportruházat formáját, anyagát és színét, garantálja a teljes higiéniai tisztaságot.

Ha olyan mosószert keresel, amely hatékonyan tisztítja a sportruházatot, valóban természetes és bőrbarát, akkor a NaturCleaning sport mosógél az ideális választás számodra! Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet. Nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik.

Jellemzői:
- Kifejezetten funkcionális és sportruházat mosására kifejlesztve
-Teafa olajjal
-Hatékony a szagok ellen
-Tisztítja és intenzíven ápolja ruháid
-Megőrzi a szálak épségét és a funkcionális ruházat formáját
-Környezettudatos, bőrbarát mosószer
-Természetesen hatékony
-Növényi összetevők
-Hypoallergén
- Már 20 ° C-on hatékony
-Gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmazható
-foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán
-Biológiailag lebomló
-Gazdaságosan adagolható
-Magyar termék


Összetevők: anionos felületaktív 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, teafaolaj
(Aetheroleum melaleucae)

 


Biztonsági figyelmeztetések: FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Adatok
Cikkszám
463743
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.