drRiedl anti-ageing komplex light

ÚJ
drRiedl anti-ageing komplex light
drRiedl anti-ageing komplex light
drRiedl anti-ageing komplex light
drRiedl anti-ageing komplex light
drRiedl anti-ageing komplex light
drRiedl anti-ageing komplex light

drRiedl anti-ageing komplex light



Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 490.-

13 589 Ft
A vásárlás után járó pontok: 272 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Egy “lightos” összeállítás legnépszerűbb termékeinkből, amellyel kit tudsz alakítani egy átfogó rutint, amelyben az botox hatású szérum és a szemrámckrém is helyet kapnak. Mindez, megfizethető áron, díszdobozban!

A csomag tartalma:

drRiedl arclemosó tej 100 ml
drRiedl hámeltávolító, pórustisztító arcradír 100 ml
drRiedl 24 órás bőrmegújító arckrém 50 ml
drRiedl botox hatású anti-age szérum 30ml
drRiedl intenzív szemránckrém


Tisztítás:

Az alapos tisztítás és sminkeltávolítás a napi arcápolás alapja. A drRiedl arclemosó tej kíméletesen távolítja el a sminket és szennyeződéseket, bio minősítésű argánolajjal, zöld tea és hibiszkusz kivonattal gazdagított arcápoló, amely tökéletesen megtisztítja bőrét a mindennapi szennyeződésektől, és a sminket is eltávolítja. Az antioxidánsokban gazdag, organikus zöldtea és hibiszkusz kivonat serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, a bio argánolaj simítja a ráncokat, regenerálja, vitalizálja arcbőrét.


Hámlasztás:

A drRiedl hámeltávolító, pórustisztító arcradírral távolítsuk el az elhalt hámsejteket, melynek eredménye a friss és puha bőrfelszín lesz, ami könnyebben szívja magába a tápanyagokat. Viszont fontos, hogy a hámlasztást ne vigyük túlzásba, hiszen attól a bőr kiszáradhat, foltokban kipirosodhat. Heti egy vagy két alkalomnál többször ne hámlasszuk a bőrfel. Értékes növényi kivonatokban gazdag készítmény. A papaya kivonat enzimes hámoldó és a sárgabarackmag őrlemény radírozó hatása megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és a pórusokban lerakódott mindennapi szennyeződésektől. Az afrikai karitefa gyümölcsének magjából kivont sheavaj bőrvédő A- és E- vitamint, gyulladáscsökkentő allantoint és antioxidánst tartalmaz, mélyen felszívódik, táplálja és élettelivé teszi az arcbőrét.


Hidratálás:

A drRiedl 24 órás bőrmegújító arckrém aktív összetevői egész nap hidratálják bőröd és hatékonyan gátolják a bőr öregedési folyamatait. Magas koncentrációban tartalmaz hidratáló növényi hiarulont, egészséges lipidréteget alkotó ceramidot és bőrsimító hatású organikus argánolajat. Hatásukra az arckontúrod szebb lesz, bőröd petyhüdtsége, fáradtsága csökken, feszesebb és teltebbé válik. Tegyél időben a bőröd fiatalságának megőrzéséért ezzel a könnyen beszívódó krémmel. Ráadásul UV szűrőjének köszönhetően hatékony védelmet jelent a káros UVA/UVB sugárzás ellen, ezáltal is csökkentve a ráncképződést.


Ránctalanítás:

A drRiedl botox hatású anti-age szérum koncentrált hatóanyag tartalma és könnyű állaga miatt képes a bőr mélyebb rétegeibe bejutva kifejteni hatását. Remekül működik együtt nappali vagy éjszakai arcápolókrémeiddel, megsokszorozva azok erejét. Különleges hatóanyaga a botox hatású Argireline gyengíti az izmok összehúzódásához szükséges ingerületátvitelt ezáltal csökkenti a mimikai ráncok, homlokráncok, szem-, száj körüli ráncok, szarkalábak mélységét. Magas koncentrációban tartalmaz regeneráló növényi kollagént, a bőr öregedési folyamatait gátló szőlőmagolajat és hidratáló, revitalizáló ligetszépeolajat. Könnyed formulájának köszönhetően könnyen beszívódik. Ultrahangos kezelésekhez is ajánlott.


Koncentrált hatás:

A drRiedl intenzív szemránckrém: A növényi hialuron pótolja a korral fogyó hialuronsavat, a svájci alma őssejt kivonat serkenti bőrünk saját őssejtjeinek aktivitását, az organikus argánolaj és a salátaboglárka kivonat magas C-vitamin tartalma gátolja a kollagén és elasztin rostok megnyúlását, az urea növeli a bőr vízfelvevő képességét. A növényi összetevők hatékonyan csökkentik a szem körüli érzékeny terület ráncainak mélységét. Javítják a vér és nyirokkeringés mikrocirkulációját, segítenek eltüntetni a szem alatti táskákat és sötét karikákat. Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Adatok
Gyártó
drRiedl
Cikkszám
300827
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.