Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L

ÚJ
Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L
Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L
Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L
Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L

Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L



Szállítási idő 2 maximum 5 munkanap!

GLS futárszolgálat 1990.-

FOXPOST csomagautomata 1490.-

Utánvét kezelési díj 380.-

2 891 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Termékleírás

Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél

Színes, és fehér ruhákhoz fejlesztett vadgesztenyés mosógél. Az eszcin – a vadgesztenyében lévő hatóanyag – a ruhák színének megóvásában segít. A mosógél nem színezi a fehéreket.

A vadgesztenye tanninokat és szaponinokat tartalmaz (csakúgy, mint a mosódió) ám ezt nem kell több ezer kilométerről importálni. A növényben található szaponinok természetes tisztítószerek, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a foltokat. A vadgesztenye kivonat teljesen környezetbarát alternatíva a mosószerek világában.

A vadgesztenye a szappanfafélék családjának egyik legismertebb, Észak-Amerikában és Európában is őshonos nemzetsége, melyek közül a közönséges vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) díszfaként nálunk is általánosan ültetett növényfaj.


Összetevők: vadgesztenye kivonat, anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, kozmetikai tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol).

A Ruhák szennyezettségétől függően:

Adagolás: 25 - 30 ml,

30-35 ml


FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Adatok
Cikkszám
144394
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.