Ropogós müzli mandulával és fahéjjal
Van, aki a fahéjas tejberizshez hasonlítja az ízét, van, aki a nagymamája fahéjas kalácsához, egy biztos: mivel a fahéj sok, gyermekkori emléket idéző sütemény alapfűszere, sokaknál nagyon betalált ez az íz. Az intenzíven fahéjas-fűszeres ropogós müzlialapot karamellás ízű datolyasziruppal édesítettük, és roppanós mandulaszemekkel tettük tökéletessé az élményt.
Összetevők:
gluténmentes zabpehely, datolyaszirup, kókuszzsír, mandula (4%), fahéj (<1%), fűszerek, tengeri só
Átlagos tápérték /
Nutrition facts per 100 g:
Energia / Energy 2005 kJ / 477 kcal
Zsír / Fat 14 g
- amelyből telített / saturated 6,6 g
Szénhidrát / Carbohydrates 69 g
- amelyből cukrok / sugars 22 g
Fehérje / Protein 14 g
Rost / Fiber 11 g
Só / Salt 0,3 g