Kaldeneker hagymalekvár chardonnay-val
A fehér hagymából készített lekvárhoz a cukrot gyengén, halványbarnára pirítottuk. Bianco balzsamecettel és chardonnay borral tettük még izgalmasabbá. Muskotályos szőlőre emlékeztető színe és krémes állaga van. Jól illik sajtokhoz, pástétomokhoz és grillezett halakhoz.
Összetevők:
Hagyma 78 %, kristálycukor 14 %, chardonnay 4 %. balzsamecet (borecet, mustsűrítmény, kálium-metabiszulfit) só, pektin, citromsav.
Felhasználása:
sajtokhoz, pástétomokhoz és grillezett halakhoz.
Eltartható:
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 2 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.
Allergén: Szulfitokat tartlamaz
Tápanyag összetétel 100 g termékben:
Energia: 478 kJ / 112 kCal,
Zsír: 0 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 27 g – amelyből cukrok: 23 g
Fehérje: 1,2 g
Só: 0,87 g
Származási hely: Magyarország
Űrtartalom: 120 ml