Kaldaneker Hagymalekvár barna sörrel és juharsziruppal
A testes barna sör, jól kiegészíti a karamellen krémesre párolt lila hagymaszeleteket. A kanadai juharsziruppal édesítettük, balzsamecet tette savanykássá.
Összetevők:
Hagyma 73 %, kristálycukor, barnasör (árpa, víz, komló) 6%, juharszirup 2 %, balzsamecet (borecet, mustsűrítmény, kálium-metabiszulfit) só, pektin, citromsav,
Felhasználása:
Jól illik az egészben sült sertéshúsokhoz, kolbászokhoz, hamburgerbe, hideg sültekhez.
Eltartható:
Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 2 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.
Allergén:
Glutént, szulfitokat tartalmaz.
Tápanyag összetétel 100 g termékben:
Energia: 536 kJ / 126 kCal, Zsír: 0 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 30 g – amelyből cukrok: 24 g Fehérje: 1 g Só: 0,38 g
Származási hely: Magyarország
Űrtartalom: 120 ml
A kép illusztráció