Kaldeneker Hagymalekvár
Igazi különlegesség, nem csak ínyenceknek. Talán el sem tudják sokan képzelni, hogy lekvárt hagymából is lehet készíteni. A hagymát, ha sokáig pirítjuk, azaz karamellizáljuk, édeskés ízűre változik. Elveszti kellemetlen hagymaszagát. Kellemes és merész alkotás a lila hagymalekvár.
Összetevők:
lila hagyma, cukor, balzsamecet, só, vörösbor, pektin, sűrített citromlé,
Felhasználása:
Vadhúsból készült pecsenyékhez, hamburgerbe, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.
Eltartható:
Gyártástól számított 2 évig
Allergén:
Tápanyag összetétel 100 g termékben:
Szulfitokat tartalmaz. Energia: 468 kJ / 110 kCal
Zsír: 0 g ebből telített zsír: 0 g
Szénhidrát: 27 g ebből cukor: 21 g
Fehérje: 0,81 g
Só: 0,83 g
Származási hely: Magyarország
Űrtartalom: 312 ml