Biocom Vitamin D3 1500 IU 100 tabletta

Cikkszám: vd1500
Biocom Vitamin D3 1500 IU 100 tabletta

Biocom Vitamin D3 1500 IU 100 tabletta

Cikkszám: vd1500
3 302 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft

Mennyiségi kedvezmény! Négy darab azonos termék vásárlása esetén a negyedik terméket féláron adjuk! Vásárlás után járó pontok,a következő vásárlásnál kedvezményként levonhatóak!

A D-vitamin segíthet az egészséges csontozat és fogazat fenntartásában, az immunrendszer erősítésében, a foszfor és a kalcium normál felszívódásában, a normál izomműködésben.

  Biocom Ökonet Vitamin D3 1500IU tabletta

  A D-vitamin nélkülözhetetlen a csontok egészséges fejlődéséhez és működéséhez. Bizonyos daganatos betegségek megelőzésében és kezelésében, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a Parkinson-kór megelőzésében is szerepet játszhat. Zsírban oldódó, hővel szemben ellenálló, a szteroid hormonok családjába tartozó vitamin és aktív hormon.

  Hatóanyag-tartalom / kapszula:

  • D3-vitamin 1500 IU

  Ajánlott napi adag: Naponta 1×1 kapszula. Tartósan a K2-vitaminnal együtt javasolt a lágy szervek meszesedésének kivédésére.

   


  Akció! Mennyiségi kedvezmény! Négy darab azonos termék vásárlása esetén a negyedik terméket féláron adjuk! Vásárlás után járó pontok,a következő vásárlásnál kedvezményként levonhatóak!