Biocom Reg-Enor (Regenor) 500ml

Cikkszám: RE500
Biocom Reg-Enor 500ml
Biocom Reg-Enor 500ml
Biocom Reg-Enor 500ml
Biocom Reg-Enor 500ml

Biocom Reg-Enor (Regenor) 500ml

Cikkszám: RE500
-9%
7 540 Ft 6 899 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.05.28  -  Vége: 2020.05.31
Akcióból hátralévő idő:
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft

Mennyiségi kedvezmény! Négy darab azonos termék vásárlása esetén a negyedik terméket féláron adjuk! Vásárlás után járó pontok,a következő vásárlásnál kedvezményként levonhatóak!

A Reg-enor fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése. Tejfehérjéket, C-vitamint és grapefruitmag-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő oldat.

  Biocom Reg-enor oldat

  A Reg-enor fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

  Mit tartalmaz a Reg-enor?

  • A Reg-Enor tartalmaz C-vitamint, antioxidánst, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthetnek be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.
  • Vannak még benne poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének az irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában.

  Regenor fogyasztásakor egy hét múlva már a vizeletben látható a salakanyagok távozása: a vizelet színesebbé, zavarosabbá válik.

  A regenor fogyasztásával párhuzamosan megfelelő étrendet (minimális állati zsiradék fogyasztása) is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon. Elsősorban az epe és máj működését, tisztulását támogatja látványosan.

  Alkalmazási terület:

  • epe és májtisztítás
  • immunerősítés
  • fogyás
  • méregtelenítés
  • Candida ellen
  • elsavasodás ellen
  • oldja a meszesedést

  Szervezetünk rengeteg hulladék és méreganyagot tárol a sejtközötti állományban. Ez a REGENOR készítmény segíthet kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához.

  Erősítheti az immunrendszert.
  Az elhízás, vagy túl sovány állapot oka, mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető. Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen és táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely többek közt elgombásodáshoz, Candidiazishoz is vezethet.

  Összetevői: tejfehérje, C-vitamin, grapefruitmag-kivonat.

  A C-vitamin antioxidans, mely nélkülözhetetlen egyes hormonok és a kollagén szintéziséhez, az immunrendszer normális működéséhez.

  A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidans védekező rendszerben szinten jelentős szerepet tölthet be. Ezek a káros oxidativ folyamatokat gátoljak.
  A Reg-Enor-ban vannak még poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben 17 aminosav található, így pozitívan segíthetenek a sejtközötti állományból a szilárd lerakodások tisztításában. A Regenor fogyasztásakor egy hét elteltével már a vizeletből is kimutatható a méreganyagok távozása, melyet a vizelet szinesebbé válása, zavarossága és üledékessége is bizonyít.

  Reg-Enor alkalmazása kúraszerűen ajánlott, egy speciális állati eredetű étrend betartásával, egy kúra 3-6 hónap.

  Összetevők: tejsavó (99%), savanyúságot szabályozó anyag (almasav), L-aszkorbinsav, tartósítószer (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat, mentaolaj, citromolaj.

  Felhasználási javaslat: Naponta 3 x 10 ml evés után 1 órával. Vízzel hígítható. Használat előtt felrázandó!

   

  Biocom Reg-Enor, Regnor, Regenor, Reg-enor, regenor, reg-enor, reg-Enor, RegEnor


  Akció! Mennyiségi kedvezmény! Négy darab azonos termék vásárlása esetén a negyedik terméket féláron adjuk! Vásárlás után járó pontok,a következő vásárlásnál kedvezményként levonhatóak!